26-02-2021 | 10:05

Visual Art Rally gaat niet door in 2021

Met pijn in het hart heeft de organisatie van de Visual Art Rally moeten besluiten om het evenement op zaterdag 10 april 2021 niet door te laten gaan. Het huidige coronabeleid maakt het dit jaar onmogelijk en onverantwoord om de wedstrijd te organiseren.

De organisatie werd dit jaar geconfronteerd met de vele onzekerheden rondom het coronavirus. Er zijn daarom diverse plannen gemaakt om de rally op afgesloten terrein te houden. Lange tijd was er hoop om de rally op deze manier toch te laten plaatsvinden, maar helaas is het aantal vraagtekens momenteel zo groot dat de organisatie niet anders kan dan de 2021-editie van het evenement uit te stellen.

Aangezien de rallykalender in het najaar goed gevuld is, is besloten niet naar een nieuwe datum te zoeken in 2021. Zo wordt andere organisaties de ruimte gegeven om hun wedstrijd neer te zetten op de door hun geplande datums in het najaar. De organisatie van de Visual Art Rally focust zich daarom op de 2022-editie van het evenement, waarin hopelijk weer met rallyminnend publiek kan worden genoten van het rallygeweld.

De organisatie belooft volgend rallyseizoen groots te gaan uitpakken en ziet u graag op zaterdag 9 april 2022 voor de zesde editie van de Visual Art Rally!