13-04-2022 | 09:33

Rocar-Tech nieuwe naamgever Twente Rally

Tijdens het OPEN HUIS EQUIPMENT EVENT in Hengelo is bekend gemaakt dat Rocar-Tech zich voor 3 jaar heeft verbonden aan de jaarlijkse Twenterally. Dit autosport evenement wordt dit jaar gehouden op 15 en 16 oktober en is onderdeel van de kalenders van de verschillende KNAF Rallykampioenschappen.

Jan Roozeboom van Rocar-Tech: “Wij zijn al jaren actief als sponsor in de autosport en zien de Twenterally als een perfecte aansluiting op ons promotie beleid. Mede door de goede mogelijkheden om klanten/VIP’s uit te kunnen nodigen en de promotie van onze producten hebben wij gekozen voor de Twenterally.”

Voorzitter van het organisatie comité van de Twente Rally, Wouter Koenderink, zegt over dit nieuwe partnership: “Na bijna 25 jaar Conrad Electronics als naamgever hebben wij er alle vertrouwen in dat wij wederom voor een langere periode dit partnership aangaan met Rocar-Tech uit Hengelo.” En hij vervolgt: “We hebben hiermee wederom de mogelijkheid samen met onze andere partners er weer een groots 2 daags autosportevenement van te maken met als spektakelstuk de DHL-arena.”

Over Rocar-Tech

Op 17 februari 2003 is Jan Roozeboom gestart met Rocar-Tech Garage Equipment B.V. Het eerste importeurschap was BrainBee uit Italië met diagnoseapparatuur, tijdens die periode was er de opkomst van de runflat banden. Hier waren echter geen goede machines voor beschikbaar. Uit Italië werd het volgende importeurschap binnen gehaald met Mondolfo Ferro bandenmachines. Tevens werd er vanaf die periode ook een technische dienst met aftersales opgezet voor heel Nederland. Veel bandenbedrijven hadden op dat moment een aanspreekpunt nodig voor o.a. de grote truck de- en monteermachines, hierin vond Rocar-Tech in Mondolfo Ferro ook een goede partner. Sinds 2008 is Rocar-Tech importeur van het Italiaanse merk Ravaglioli, een wereldwijde speler op het gebied van kwalitatief goede garage equipment. Rocar-Tech biedt met deze fabrikant een zeer hoogwaardig pakket aan om werkplaatsen efficiënt en gebruiksvriendelijk in te richten. Op dit moment is Rocar-Tech doorgegroeid naar een equipment bedrijf voor levering van complete APK-inrichting, hefbrug, demonteer- en balanceermachines; tevens draagt Rocar-Tech zorg voor onderhoud en keuring. Alles op 1 plek met korte lijnen!

www.twenterally.nl