20-04-2022 | 06:45

Rallysport goed vertegenwoordigd op Auto Prof Gorinchem

In de Evenementenhal Gorinchem vindt deze week de beurs Auto Prof plaats; dat is de plek om in contact te komen met automotive professionals als autotechnici, managers en leidinggevenden in de werkplaats. De rallysport is goed vertegenwoordigd op deze beurs met onder meer de Hyundai i20 R5 van regerend Nederlands Rallykampioen Bob de Jong en de Ford Fiesta R5 van Hans Weijs, die daarmee recent de overwinning pakte in JACK’s Drenthe Rally.

Tijdens dit driedaagse netwerk en kennisevent ligt de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Professionals uit alle segmenten van de automotive en schadeherstel branche presenteren zich hier, ontmoeten hun relaties en leren alles over thema’s als: APK, slimmer diagnosestellen, duurzaam ondernemerschap en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Auto Prof staat al jaren voor een breed scala aan exposanten op de beursvloer. Die diversiteit zorgt uiteindelijk voor een duidelijk totaaloverzicht van de automotive branche. Auto Prof is dé plek om zakenrelaties te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Bovendien ontdek je hier innovaties en trends binnen de branche tijdens de kennissessies. Door de samenwerking met kennispartner AMT wordt geen enkele ontwikkeling gemist. Tijdens de beurs worden er inspirerende kennissessies gegeven door professionals uit de automotive branche. Benieuwd naar het kennisprogramma? Klik hier om het te bekijken. Exposanten laten hun nieuwe technieken en innovaties zien. Dit doen zij door levendige productdemonstraties. Bezoek deze vernieuwde editie één van de demopleinen of kennissessies en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en trends binnen uw vakgebied.

Behalve de auto’s van Bob de Jong (op de stand van Eurol) en die van Hans Weijs (op de stand van Sonic), is ook de HAN Automotive Rally Team rally-Clio van de equipe Kelvin Schäffers/Matthijs van Hilten te bewonderen (op de stand van Autonamics). Ook de nieuwe titelsponsor van de Twente Rally (Rocar Tech) heeft een prachtige stand, net als de hoofdsponsor van de Achterhoek Rally, ACtronics. KNAF Digital trekt publiek door een hele batterij simulatoren op te stellen. Foto's onder de tekst.

OPENINGSTIJDEN

Woensdag 20 april 2022 15:00 – 22:00 uur

Donderdag 21 april 2022 15:00 – 22:00 uur


  • ONRK; Auto Prof Gorinchem; Bob de Jong; Hans Weijs; HART;