03-12-2022 | 13:21

Jaarboek Racefan F1 Finish nu verkrijgbaar

Het jaarboek 2022 RaceFan F1 'Finish' is inmiddels leverbaar. Elke Formule 1 Grand Prix is in een apart overzichtelijk hoofdstuk weergegeven. Met een verslag, de uitslagen en standen in het WK en de Top/Flop van de betreffende race. Een zorgvuldig gekozen selectie indrukwekkende foto's brengt zo een van de meest enerverende en spannende Formule 1 seizoenen van de laatste jaren in je herinnering terug. Maar er is ook aandacht voor andere takken van autosport, waaronder de rallysport.

De nieuwste editie van RaceFan F1 'Finish' van Anjès Verhey staat natuurlijk in het teken van Max Verstappen en diens tweede wereldkampioenschap op rij. In een extra boeiend opgezet katern is er aandacht voor andere top race-/rallyseries van de hand van auteur René de Boer. Qua rallysport komt Hyundai aan bod, inclusief Bob de Jong, wiens navigator Erik de Wild dit jaar de titel pakte in het Open Nederlands Rallykampioenschap. Ook Audi in de Dakar Rally heeft een mooie vermelding in het boek.

Online bestellen kan via www.boekenvoordeel.nl. Maar ook in de winkels ligt RaceFan F1 'Finish' 2022. In deze financieel moeilijkere tijd is de bekende zeer lage verkoopprijs gehandhaafd: 9,95 euro voor 124 pagina's genieten, 12 pagina's meer dan voorheen.


  • ONRK; Bob de Jong; Erik de Wild; Hyundai;