13-09-2023 | 12:22

Eurol Hellendoorn Rally klaar voor de start

De organisatie van de 41e editie van de rally in en rond Hellendoorn staat op punt. Alle noodzakelijke voorbereidingen zijn getroffen en de deelnemers komen vanaf donderdag in Markelo om hun ‘tenten’ op te slaan in Rallycentrum Dieka. Een heel leger van zo’n 1.000 vrijwilligers is al weken in de ban om samen de misschien wel mooiste rally van Nederland te mogen organiseren. En Rally-Results.nl is erbij!

Wil jij ook Jos Verstappen en 139 andere equipes in actie zien? Kijk dan op de website van de organisatie, www.eurolhellendoornrally.com voor het laatste nieuws; je vindt daar het tijdschema, de deelnemerslijsten (van de rally en van de Historics), alle klassementsproeven en nog veel meer praktische informatie. De toegang tot alle klassementsproeven is gratis; voor een zeer aan te bevelen bezoekje aan het Rallycentrum Dieka is een toegangskaartje van 10 euro nodig, dat je online op de website kunt bestellen. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en ook het parkeren is gratis.

In Rallycentrum Dieka kun je de deelnemers van dichtbij zien en kijken hoe de service crew banden wisselen,  brandstof tanken en noodzakelijke reparaties uitvloeren. Je kunt ook de officiële fan artikelen van Max Verstappen kopen, een kijkje nemen bij de mobiele studio van de regionale omroep HOi, modelauto’s kopen, ALPINA-BMW auto’s bewonderen of gewoon even wat lekkers eten of drinken bij de foodtrucks.

Tijdens de rally kun je op de website van www.rally-results.nl alle uitslagen en tussenstanden live volgen. En uiteraard brengen wij in de dagen na de rally een verslag van de Eurol Hellendoorn Rally en publiceren wij persberichten van een groot aantal deelnemers. Zo kunnen onze lezers een week lang genieten van deze ronde van de verschillende Nederlandse rallykampioenschappen.

  • ONRK; NRK; NHRK; Eurol Hellendoorn Rally;